Pockettoppen november 2017

1
Djävulsdoften Ny
Mons Kallentoft

Efter succén med årstids- och elementserierna, inleder Mons Kallentoft en ny svit inspirerad av de fem sinnena. 

2
Slutet på sommaren
Anders de la Motte

För UltiMatum tilldelades Anders de la Motte Svenska deckarakademins pris för årets bästa svenska kriminalroman 2015. Nu är han tillbaka med Slutet på sommaren, en fristående spänningsroman om gamla oförrätter och djupt begravda hemligheter.

3
Omgiven av idioter Ny
Thomas Erikson

Omgiven av idioter beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. 

4
Störst av allt
Malin Persson Giolito

Utsedd till Årets bästa svenska kriminalroman 2016 av Svenska Deckarakademin!

5
Förföljaren
Nora Roberts

Som elvaåring avslöjade Naomi sin pappa som en av landets värsta seriemördare.

6
Övergången Ny
Michael Connelly

Harry Bosch har äntligen gått i pension efter alla år som polis i Los Angeles. Men hans halvbror, försvarsadvokat Mickey Haller, behöver hans hjälp.

7
Andras vänner Ny
Liane Moriarty

Liane Moriarty riktar i Andras vänner sin skarpa blick mot tre, som det ser ut, lyckliga par för att se vad som finns under den polerade ytan. Det är en roman om kärlek, äktenskap, föräldraskap och vänskap - full av värme och identifikation. 

8
Björnstad
Fredrik Backman

Björnstad är Fredrik Backmans allvarligaste roman hittills. Det är en berättelse om kärleken till en folkrörelse, men även om manlighet, identitet och längtan efter att få visa vem man verkligen är.

9
Kaninjägaren
Lars Kepler

Joona Linna är tillbaka! Kaninjägaren tar vid där den enorma succén Stalker slutade

10
Hennes nya namn
Elena Ferrante

"Att äntligen få läsa en roman som uppgraderar väninnerelationen och ger den dess rättmätiga plats är därför otroligt upplyftande."
Dagens Nyheter

POCKETGROSSISTEN SVERIGE AB  Rosenlundsgatan 50, plan 5 118 63 Stockholm  Tel: 08-441 15 20  E-post: info@pocketgrossisten.se